Silly season är igång!

Den beryktade Silly Season är igång, och det är nu klart med såväl spelarförlust som tillkomst. Enligt Skrea IFs facebooksida kunde man igår 7/12 läsa att Daniel Svensson är klart för Skrea. Detta kan man nu från LMIFs håll bekräfta, och vi önskar all lycka till i framtiden.
Daniel hade en tung säsong -16 då han tidigt skadade sig och var borta hela säsongen. Daniel anslöt från Stafsinge IF inför säsong 16, och gjorde alltså inte speciellt många matcher för LMIF. Daniel har kapacitet att störa många lag i de högre regionala divisionerna, och det skall bli spännande att se Daniel skadefri säsong -17 i Skrea IF.

En anfallare lämnar, och en tillkommer. Och det är inte vilket övergång som helst..
I dagarna blev det klart att den store tunga anfallaren Simon Bengtsson byter från Glommens IF till LMIF säsong -17. Tränaren Stefan Karlsson är helnöjd med värvningen då de samarbetat tidigare under Stefans tid i Glommen.
Simon själv tycker det skall bli kul att ansluta till LMIF. Han själv låter hälsa att han tycker situationen är lite jobbig då det historiskt sätt är en känslig övergång, speciellt eftersom han trivdes så bra i Glommens IF. Men Simon kände någonstans att det var dags att prova något nytt efter sina säsonger i Glommen.

Från Långås/Morups IFs håll är man glada för denna värvning då Simons tyngd, förmåga att hålla i boll samt sinne för mål säkerligen kommer bidra med många mål nästa säsong i LMIFs kamp om serieseger 2017!

 

Silly season är igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>