Övertygande seger mot Ätrafors!

När jag och Linus åkte till Morup för att kolla på Långås/Morup mot Ätrafors i fredags så sa vi att detta bör bli en ganska enkel seger. Tvåsiffrigt borde inte vara några problem. Och det var det inte heller, 5-0 efter 15 minuter talar sitt tydliga språk. Matchen slutade tillslut hela 15-1 för L/M som tack vare det gick upp i serieledning med tanke av bättre målskillnad. L/M saknade lite spelare idag p.g.a sjukdom och skada. Så startelvan såg ut som följande, Anders; Martin A, Sjöbol, Simon, Jacob; Stefan, David, Mike, Marcus, Martin B, Jonas.

Nä vi satt där och kollade på uppvärmningen så kände jag i fickorna och märkte att jag hade glömt papper och penna som jag brukar ha för att göra små noteringar när de e mål. Det var nog tur det, för som sagt redan efter femton minuter så ledde vi med 5-0. I fredags så var vi mycket mer effektivare än vad vi brukar vara, vi satte många av de chanser som vi fick och vi gjorde det bra. Många mål vi gör kommer från kanterna och sedan inspel. Vi släpper inte till mycket defensivt och alla gör återigen ett riktigt bra jobb. Men motståndet var inte bra, jag var säker på att vi skulle vinna men att de skulle bli 15-1 trodde jag inte riktigt. Vi fortsätter att spela ut Ätrafors och går till halvtidsvila med hela 10-0! Inte mycket att säga om, matchen är redan död, den dog efter cirka 15 minuter. Kanske inte så värst rolig match att varken spela eller titta på men det är bra att vi sätter våra chanser och skaffar oss en bra målskillnad.

Inte så mycket att skriva mer, jag tror ni förstår hur matchbilden såg ut. Vi fortsätter att spela vårt spel och Ätrafors har inte mycket att säga till om. Ätrafors får dock in ett mål men enligt många av spelarna och publiken så var det eventuellt offside. Matchen slutar 15-1 och målskyttarna är Marcus A x 4, Stefan x 3, Jonas x 5, Mike x 2, Martin B x 1. Det blir ett lite kortare referat idag men så får de bli.

Såhär sa Tord efter matchen, ” Det är ganska tydligt var de här lagen kommer att hamna i serien. Vi gör en bra insats utan att behöva förta oss och vi gör det vi ska. Nu gäller det att fortsätta på det här spåret och fortsätta att kämpa. Målskillnaden kan komma att bli avgörande i denna serie och då är dessa matcher bra att ha med sig”. Matchens lirare idag är lite svår att välja för Ätrafors bjuder inte upp till något motstånd så även om alla i L/M gör ett bra jobb så är det ingen som behöver ta ut sig direkt. Men Gör man fem mål så får man väl ändå få en liten notis, så Jonas blir matchens lirare. Matchens plus, alla gjorde mål vi gör. Härligt att äntligen se att vi sätter många chanser och skaffar oss en bra målskillnad. Matchens minus, svårt att komma på något när det går såhär bra. Dagens Forsgren får faktiskt Ätrafors för deras insats. Inte alls övertygande. Nästa match spelar B-laget och det är på torsdag den 10 maj hemma mot Kungsbacka. A-laget har sin nästa match den 12 maj borta mot nykomlingen Inka.

Joacim Claesson

Övertygande seger mot Ätrafors!
Taggad som:    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>