Ny b-lagsseger och nytt referat

Igår spelade L/Ms b-lag sin andra seriematch när man besökte Vinåvallen och slog Vinbergs u-lag med 6-4 i en spännande match. Det var en bra trupp som tränarparet Anders och Joel befogade över och valde att starta med följande lag. Marcus; Anderberg, Marcus B, Mattias, Edvin; Pierre Abbe, Jacke, Anton; Bessi och Linus. Undertecknad jobbade till 15 och missade första 20 minuterna av matchen. Det räckte för att missa tre mål och ställningen var 2-1 till Vinberg, L/Ms mål gjordes tyvärr av Jacob, en person vars ego inte behöver bli större!

Det jag ser av första halvlek är en jämn match med ganska få målchanser. Bägge lagen har stundtals svårt att komma till några farliga avslut och de avgörande passningarna satt sällan. Med tio minuter skulle dock bortalaget kvittera. En hörna slås och efter lite kalabalik så kan Linus Hjelm peta in 2-2. Strax därefter skulle dock olyckan drabba L/M igen. Med cirka fem minuter kvar av första halvlek så tar L/M ledningen på nytt, och för andra gången så var det Jacob som stod för målet. Ledningen skulle dock bli kortvarig då Vinberg med minuten kvar av första halvlek kan nicka in en hörna efter lite slappt försvarsspel.

I halvlek görs ett byte då Edvin byts ut och in kom undertecknad till publikens stora jubel. Andra halvlek påminner en del om första, det är stundtals chansfattigt och mycket bolltapp. Efter en jämn kvart så skulle något hända med L/M då det helt plötsligt börjades att bjuda på väldigt fina mål. Det första är ett snyggt nummer av mittbacken Mattias som efter en hörna tar ner bollen felvänd vid straffområdeslinjen, vänder upp och smeker snyggt in den vid bortre stolpen. 3-4 efter timmans spel och det såg bra ut. Men 72 minuter in matchen så kvitterar återigen Vinberg efter en snabb omställning. Det ska dock tilläggas att det förmodligen borde dömts bort för offside, men men. Tio minuter senare var det dags för nästa konststycke. Bollen skickas in i hemmalagets straffområdet och rensas inte undan tillräckligt utan studsar till en viss Fidde flow som hur kyligt som helst bestämmer sig för att cykla in ännu ett ledningsmål för bortalaget med 7 minuter kvar att spela. Det är dock tveksamt om det noteras som det snyggaste för dagen då Pierre inte ville vara sämre och 2 minuter senare lyfter han bollen över en motståndare och klipper snyggt in bollen i bortre krysset och slår fast att L/M tar ytterligare 3 poäng.

Återigen en seger för L/M alltså som slog Fc Falkagård med 6-0 i premiären. Man märkte tydligt hur hela laget höjde sig i andra halvlek när jag kom in på planen och vi började rulla boll lite bättre samt täppa till bakåt. Inte alls förvånande. Matchens lirare tycker jag är Mattias J som styr och ställer bra i försvaret samt får sätta ett mål med. Matchens plus är att vi fortsätter att ånga på offensivt och har gjort 12 mål på två matcher. Riktigt bra. Matchens minus är att vi gör det lite svårt för oss i vissa situationer och inte släpper bollarna i rätt lägen, detta straffar sig idag med ett baklängesmål bland annat. Dagens Forsgren får Vinberg som inte bjuder på någon läsk efter matchen, hade suttit förbannat fint med en kall cuba cola efter gårdagens varma match! Nästa match för B-laget är mot Böljan hemma på söndag. A-laget möter Fc Falkagård hemma på fredag i Långås!

Ny b-lagsseger och nytt referat
Taggad som:    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>