Linus Hjelm bjuder på sig själv denna måndag morgon

Många av oss startar en ny tung vecka denna måndag, och vad passar inte bättre än en rolig historia som kanske gör just din måndag lite lättare!

Linus gjorde sånär ett riktigt klassmål mot Glommens IF i torsdags, men bollen gick över. Vill du berätta lite om situationen?

– Jag får en fin boll emellan backarna av benke. tar med den in i banan och petar den förbi backarna. Såhär långt går allt jättebra, och här får jag nog lite hybris. Jag försöker chippa in bollen i bortre, men bollen seglar över istället.

Ja, Långås/Morups IFs ordförande Martin Andersson undrade om bollen landat ännu. Hur som helst så var det ju skönt med 3 poäng, även om spelet kanske inte var prickfritt. Dock var ju segern säker! Inför matchen fick vi höra om din speciella uppladdning. Vill du dela historien med våra läsare?

– Detta är väl kanske inte en historia som alla skall känna till, men eftersom du ber så snällt så skall jag dela den med läsarna. Denna torsdag skulle jag ta ett passfoto innan matchen. Jag gick därför en timme tidigare från jobbet och tänkte att jag även skulle hinna med att köra bilen i automattvätten. När jag i lugn och ro sitter i bilen under tvätten så slås backspegeln av på förarsidan. Spegeln hänger dock kvar i kablarna som går till elmanövreringen. Snabbt tänkte jag att jag måste tejpa dit den igen innan borsten kommer och sliter sönder kablarna. Automattvätten ställer nu om till högtryckstvätt, och tiden börjar bli knapp. Sagt och gjort, jag öppnar rutan, sticker ut händerna och överkroppen och tejpar snabbt dit backspegeln. Vilken succé det är i denna stund när jag insett att det faktiskt funkade. Högtryckstvätten är nu påväg tillbaka, så jag sätter mig i sätet och skall stänga rutan. Det funkar inte! Jag trycker på elmanövreringen för glatta livet, men ingen respons. Högtryckstvätten har nått förarsidan och spolar nu såväl bilen som mig, hela bilens inredning, min telefon och allt annat som finns inuti bilen. Precis när tvätten gått förbi fönstret så går det upp av sig själv. Jag sitter nu helt stilla med död i blicken med vatten droppandes både från taket och skärmen på min keps, och det enda som hörs är radion.

Fantastisk läsning Linus. Vi får hoppas att bensinmackens videoinspelning görs offentlig snart, för denna video hade jag kunnat betala pengar för.

– Det slutar tyvärr inte där. Radion slutar nu att fungera och slocknar. Samtidigt så börjar lamporna i displayen att blinka osammanhängande. Jag lyckas starta bilen och kör fram till torken och sedan ut. Väl ute stannar jag och drar ett par extra varv tejp runt spegeln innan jag kör hem. Jag hoppar in i bilen igen och noterar att det blivit en blöt fläck på asfalten där jag stod och tejpade. Så vältvättad blev jag alltså när jag satt i bilen. Det börjar bli lite brottom nu. Jag kan ju inte ta passfotot dyblöt och förbannad. När jag börjar köra hemåt så meddelar bilen mig 8 olika felkoder. Inte nog med det, bilen växlar inte upp utan går endast i ettans växel. Jag är i detta läge inte på humör utan trycker gasen mer eller mindre i botten och kör hemmåt i fullvarv. När jag är ca 200m hemifrån så kokar motorn. Mer stressad än någonsin behöver jag alltså sitta dyblöt, i en dyblöt bil vars motor kokar och titta på mitt hus medans motorns temperatur går ner. Ett par minuter senare så får jag igång bilen och kör den sista biten. Efter att jag bytt om så funderar jag på vad som kan blivit fel med bilen. Jag hoppas snabbt in i bilen och startar den, och plötsligt fungerar allt igen. Den bilen måste verkligen ha något emot mig, och jag tar det säkra före det osäkra och tar en annan bil in till stan. Jag hinner faktiskt fixa båda passkort och komma i tid till samlingen, trots den lite annorlunda uppladdningen.

En mycket trevlig historia Linus, och vi får tacka för denna härliga berättelse. Vi skall även passa på att tacka dig för den tid du lagt ner på din fritid när du hjälpte till att förbättra Ryevis bevattning för ett par helger sedan!

Linus Hjelm bjuder på sig själv denna måndag morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>