B-laget tar tre nya poäng

I onsdags så tog b-laget tre nya poäng när man gästade Ätrafors. Resultatet blev 6-0 och det var återigen en stabil insats som L/M bjöd på. Peter och Joel valde att starta med följande lag, Marcus; Rasmus, Erik, Mattias J, Jens; Marcus A, Tobias, Patte, Joacim; Anders och Robin. Målskyttarna var Erik x 2, Robin x 1, Mattias J x 1, Besmir x 1 och Marcus A x 1. På bänken satt förövrigt Yngve, Lill-Erik och Besmir.

Matchen började i L/Ms favör och vi skapade kanske inte så många farliga chanser men vi styrde spelet bra. Våra anfall består ofta av att mittfältet hittar luckor på våra anfallare och vi använder ofta vår snabbhet. Efter 13 minuter fick vi en frispark som Mattias slog och Erik nickade in matchens första mål. Mattias gör nästa mål efter 30 minuter och under denna stund så har Ätrafors spelat upp sig lite. Ätrafors skapar några chanser under matchen när vi slappnar av lite. Men Marcus i mål håller återigen nollan. Efter 40 minuter gör Robin mål, ett mål som målvakten nog gärna vill glömma då han släpper in bollen under sig när han ska slänga sig och rädda. Erik gör första halvleks sista mål när han försöker klacka in den men istället så tar den på knät och styrs in.

I halvlek pratar vi om att inte slappna av för mycket då vi på så sätt släpper in Ätrafors i matchen. Vi gör inga byten och samma gubbar fortsätter. Andra halvlek hinner inte bli så värst gammal innan Marcus A gör 5-0 och nu handlar det endast om att spela av matchen. Visserligen kändes det väll som om att det var avgjort redan i paus men nu märktes det på matchen med. Ätrafors gick ned sig lite och även vi, tempot blev segare och bägge lagen väntade nog bara på att domaren skulle blåsa av. Efter cirka 20 minuter så har alla avbytare fått komma in och återigen så skulle Bessi får göra ett mål. 6-0 målet signeras alltså Besmir och så slutar även matchen. Inte så mycket att säga, vi tar vår femte raka seger med b-laget och har nu vunnit alla matcher i denna serie. Matchens spelare i onsdags var återigen ganska svårt att utse. Marcus gör det bra på högerkanten och Marcus i mål håller nollan. Men jag tycker vårt innermittfälltspar Tobbe och Patte gör det bra idag och stänger mycket för deras spelvägar. Matchens höjdpunkt var nog att återigen se Bessa gör mål, Bessa ser ut att bli L/Ms svar på Ole Gunnar Solskjaer. Matchens minus kommer jag inte på något, vi gör återigen jobbet och våra tre poäng är i stort sett aldrig i fara. Dagens Forsgren får Erik då han vägrade köra till donken då jag var hungrig. Dålig stil. Nästa B-lagsmatch är den 27 maj då vi gästar Arvidstorp, och nästa A-lagsmatch är imorgon då vi tar emot Håff hemma på Ryevi. Kom gärna och stötta oss!

Joacim Claesson

B-laget tar tre nya poäng
Taggad som:    

2 kommentarer på “B-laget tar tre nya poäng

 • 20 maj, 2012 på 02:00
  Permalink

  När recensenten vill till donken så bör recensenten få det, har för mig att det är ett gammalt djungelordspråk..

  Stabil insats av laget!

  Svara
 • 20 maj, 2012 på 08:32
  Permalink

  mmm precis jonas, man kan ju tänka sig att folk ställer upp bättre. Men nu vet vi ju vem som kommer att blir matchens minus nästa gång!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>