B-laget säkrar seriesegern!

Igår blev det klart att B-laget tar hem klass 3 norra halland efter en stark seger borta mot Arvidstorp med 2-3. En härlig seger efter att vi visat prov på stor kämparglöd och vilja. Laget som Peter och Joel valde att starta med var, Marcus; Simon, Mattias J, Jens, Jag; Rasmus, Pierre, Patte, Carl; Anders I och Robin. På bänken så satt Linus, Bessi,  Yngve och Lill-Erik.

Matchen startar med en jättechans för våran del men tyvärr så lyckas patte på något sätt få bollen över mål bara några meter ifrån målet. Men hemmalaget skulle också bränna en jättechans så det skulle jämna ut sig på den fronten. Arvidstorp bjuder upp till bra kamp i denna match och det var riktigt roligt att spela fotboll igår. Kul med en match som inte är avgjord i halvlek. Vi skulle ta ledningen genom Anders I. Robin slår en perfekt boll in i straffområdet och Anders gör ingen besviken och skjuter in 0-1 efter 24 min. Det skulle dock inte ta långt tid innan de skulle kvittera, vi är alldeles för slappa på en hörna och en av deras spelare får gå upp helt omarkerad och nicka in kvitteringen fem minuter senare. Fortsatt ställningskrig på mittfältet där patte och pierre gör ett kanonjobb för oss idag. Men vi skulle göra det så spännande som möjligt i denna match så ca 5 minuter innan halvlek så gör även Arvidstorp 2-1. Mattias har otur som ska nicka undan en boll och friställer istället deras spelare som lyfter bollen snyggt över Marcus och in i mål.

Underläge i halvlek och det fanns en del att förbättra. Först och främst så bränner vi för många chanser, sen pratar vi också om att vi måste ha tålamod och tro på vårt spel då det kommer att löna sig i längden. Vi var ganska säkra på att vi kunde vinna denna match på ren styrka och kondition och det bestämmer vi oss också för att göra. Vi gör två byten i paus, Linus och Lill-Erik kommer in och Rasmus och Anders går ut. Andra halvlek hinner knappt börja innan två stora chanser dyker upp. Arvidstorp får ett kanonläge att utöka till 3-1 men deras spelare lyckas få bollen över mål ståendes en bit från linjen med öppet mål. Nästa chans skulle Linus få. Linus hade bara varit på plan i ca fem minuter innan han gjorde sitt avtryck. Efter lite kalabalik i straffområdet så kan Linus iskallt lura bort sin gubbe och rulla in 2-2. Matchen fortsätter att vara jämn och det är inget lag som vill ge bort något i onödan. Matchens sista mål gör Robin i den 72andra minuten efter att hans skott styrts på en försvarare och ställt målvakten. Efter detta så backar vi hem och vill göra allt för att säkra den här ledningen och ta hem denna serie. Vi tillåter Arvidstorp att ta sig upp i banan och de får några chanser men försvaret och Marcus gör allt kanon och vi håller undan och vinner matchen och därmed serien!

Riktigt gött att ha det här avgjort med två omgångar kvar! Matchens plus är idag inställningen vi visar, att vi inte viker ner oss utan att vi fortsätter att kämpa och vänder på matchen, då gör det inget att spelet inte är helt felfritt. Matchens minus är återigen alla lägen som vi bränner, måste bli bättre på det. Dagens spelare är Patte som sliter riktigt mycket på innermitten och stoppar mycket av Arvidstorps spel. Dagens forsgren får Linus som trodde att samlingen var 15 och inte 14 som alla andra och kom därför en aning sent. Jävla stjärna 😉 Nästa match för B-laget är i långås på torsdag mot stafsingen. A-laget spelar inte förens nästa vecka hemma mot Träslövsläge! Hoppas att ni fortsätter att stötta oss!

Joacim Claesson

B-laget säkrar seriesegern!
Taggad som:    

2 kommentarer på “B-laget säkrar seriesegern!

 • 13 september, 2012 på 10:28
  Permalink

  Trevligt referat. Men Jocke var enligt mig en av våra giganter denna match.

  Svara
 • 15 september, 2012 på 12:28
  Permalink

  Tackar! Har svårt att berömma mig själv 😉

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>