B-laget förlorar hemma mot Träslövsläge.

Den dåliga formen håller i sig för L/M som inte har något flyt med sig för tillfället. Varken på A eller B lagssidan. Igår kom ytterligare en förlust när Träslövsläge gästade. 3-4 skrevs slutresultatet till och det var en match som vi på många sätt ger bort. L/M startade med följande lag, Marcus; Martin A (!), Sjöbol, Fidde, Jens; Bessi, Calle, Mattias J, Jocke; Abbe och Robin.

Det var vi som tog tag i taktpinnen och styrde och ställde första 15 av matchen. Bortalaget kom knappt upp på vår planhalva och det enda som saknades från vår sida var ett mål. Dock tappar vi själva alldeles för mycket boll och Träslövsläge kan ofta ställa om mycket genom hela matchen på detta. Vi skulle dock ta ledningen rättvist efter 35 minuter. Calle får bollen i straffområdet, ska först skjuta med högern men ångrar sig. Följden blir en superb skottfint som inte ens calle själv var med på och kunde efter de placera in 1-0 med vänstern. Vi fortsatte att trycka på och 2-0 kom strax innan halvtidsvilan. Ett snyggt anfall där vi ställer om snabbt. Bollen kommer ut till mig på vänsterkanten, Robin överlappar och slår ett inlägg mot bortre där Sjöbol smugit med och nickar bollen mot mål. Om den sedan går in eller om Abbe hinner vara på den innan den rör nätmaskorna får ni själva slåss om. 2-0 stod det i alla fall i halvlek.

I paus så pratar vi om en hel del, b.la att komma runt mer på kanterna där vi känner att vi har det bästa övertaget. Ett byte görs också då Bessan får vila och Lill-Eric får komma in. Dock så tog det bara en kvart in i andra halvlek innan gästerna hade både reducerat och kvitterat. Vi är alldeles för passiva matchen igenom när det kommer till pressen på sista tredjedelen och Träslövsläge får ofta gott om tid att både sikta in sig och ladda upp för skott. 2-3 kom så småningom innan vi skulle kvittera. Ett inlägg från mig sitter på Lill-Erics panna och 3-3 med 10 minuter. Dock så skulle den ledningen inte få stå sig länge då Träslövsläge gjorde 3-4 med 8 minuter kvar och efter det så var vi aldrig riktigt nära.

Tyvärr så blir det ytterligare en förlust och det är bara att bita ihop och komma igen. Matchens plus idag är vår första halvlek då den innehåller mycket gott att ta med sig. Matchens minus är alla bollar vi skänker bort och vi gör det väldigt svårt för oss själva. Matchens spelare är Calle och Mattias J som sköter det bra på innermittfältet idag. Vinner mycket bollar för oss och jobbar på bra. Dagens Forsgren får Forsgren själv. Han har inte visat sig efter att han slutade förra året. Mycket dåligt. Kan vara en bidragande orsak till att vi inte vinner för tillfället . Nästa match för B-laget är på torsdag borta mot Tvååker/Galtabäck. A-laget spelar på onsdag hemma i morup mot Löftadalen.

B-laget förlorar hemma mot Träslövsläge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>